Jeg ved at der findes i hvert tilfælde 2 arter af portulak, hvoraf den ene er denne lave blomstrende portulak, den bliver ikke særlig høj og har flere forskellig farvede blomster.
Den art af portulak, bliver til gengæld høj, omkring en 40 cm, herfra kan man bruge både stængel og blade i salat + man kan sylte stænglerne. Når den *høje* portulak er afblomstret kan man forsyne sig med 1000 vis af frø. Køkkenurten overvintre ikke, så der skal såes fra år til år.
Nåhh, sådan ser en portulak ud.
SvarSletSå lærte jeg sørme noget igen. Tak for det
Jeg ved at der findes i hvert tilfælde 2 arter af portulak, hvoraf den ene er denne lave blomstrende portulak, den bliver ikke særlig høj og har flere forskellig farvede blomster.
SletDen art af portulak, bliver til gengæld høj, omkring en 40 cm, herfra kan man bruge både stængel og blade i salat + man kan sylte stænglerne.
Når den *høje* portulak er afblomstret kan man forsyne sig med 1000 vis af frø.
Køkkenurten overvintre ikke, så der skal såes fra år til år.